AĞRI / MERKEZ - Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

MAHMUT GÜLMEZ - OKUL MÜDÜRÜ

1978 tarihinde Ağrı ili Tutak ilçesine bağlı Bozkaş köyünde dünyaya geldi.İlkokulu Bozkaş Köyü İlk okulunda bitirdi.Ortaokul eğitimini Tutak Yatılı Bölge Okulunda tamamladıktan sonra lise eğitimi için Ağrı Merkez İmam Hatip Lisesine kaydoldu. Bu okuldan 1994 yılında mezun oldu. Lisans eğitimini ise 2000 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olarak tamamladı. Çeşitli okullarda, on yıla yakın Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni olarak çalıştıktan sonra idareciliğe başladı. Halen Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürü olarak eğitim camiasının gelecek nesilleri inşa etme çabasında yol arkadaşlarına refiklik etmektedir.